Neem direct contact met ons op 0342459420

Over Mechan Dealer

Mechan Dealer
Mechan Dealer is onderdeel van Mechan Groep en de Mechan Holding. Een Nederlands-Belgische onderneming die al sinds 1970 activiteiten ontplooit in de agrarische sector. 

Onder de naam de Vor begon het allemaal 50 jaar geleden in Achterveld. Als Fendt specialist en dealer voor midden Nederland hebben we samen de landbouw zien veranderen en innoveren.
Die innovatie samen met de kwaliteit, kennis en kunde vind u terug bij Mechan Dealer. U kunt bij Mechan Dealer terecht voor tractoren en landbouwmachines van de merken Fendt en Massey Ferguson.

Neem contact op

Mechan Achterveld 9 v2

Mechan Achterveld 32 v3

Onderhoud en service

Mechan Dealer heeft gespecialiseerde mensen aan boord voor de diverse merken. Kwaliteit en service staan dan ook hoog in het vaandel. Onderhoud en reparatie zijn voor ons enorm belangrijk en wij beschouwen de monteurs van ons bedrijf dan ook als het kloppende hart van de organisatie.

Zo beschikken wij onder andere over een mobiele werkplaats voor onderhoud en reparatie op locatie. Daarnaast kunnen wij uw machine ophalen om naar onze werkplaats te vervoeren of u kunt hem zelf bij een van onze professionals in onze moderne werkplaats brengen.

Missie
Mechan Dealer is úw partner en specialist in de landbouwmechanisatie

Mechan Achterveld 22 v2

Mechan Achterveld 42 v4

Kom bij ons langs

U bent van harte welkom

Adres & openingstijden

Onze medewerkers

De drijvende kracht

Danny Tolboom v2

Danny Tolboom

Remco v2

Remco Van logtestijn

Johan Evers Large v2

Johan Evers

teunis verhoef v3

Teunis Verhoef

Niels van den Hengel

Robert van den Hengel Large v2

Robert van den Hengel