Neem direct contact met ons op 0342459420

Over Mechan Dealer

Verbonden aan Mechan

Het is onze taak om ervoor te zorgen dat het werk van onze klanten altijd doorgaat. Elke dag weer. Daarvoor maken we gebruik van onze eigen kracht - korte lijnen, betrokken mensen en compromisloze service - én van de kracht van Mechan, de importeur van AGCO-merken Fendt, MF en Valtra. Hierdoor beschikken we over een grote, landelijke voorraad van nieuwe en gebruikte machines, een constante onderdelenvoorziening, scherpe lease-, financierings- en verzekeringsmogelijkheden en profiteren we van een breed opererende organisatie die overal en altijd voor u klaarstaan met goed opgeleide, gemotiveerde professionals

 

Neem contact op

Mechan Achterveld 9 v2

Mechan Achterveld 32 v3

Onderhoud en service

Mechan Dealer heeft gespecialiseerde mensen aan boord voor de diverse merken. Kwaliteit en service staan dan ook hoog in het vaandel. Onderhoud en reparatie zijn voor ons enorm belangrijk en wij beschouwen de monteurs van ons bedrijf dan ook als het kloppende hart van de organisatie.

Zo beschikken wij onder andere over een mobiele werkplaats voor onderhoud en reparatie op locatie. Daarnaast kunnen wij uw machine ophalen om naar onze werkplaats te vervoeren of u kunt hem zelf bij een van onze professionals in onze moderne werkplaats brengen.

Missie
Mechan Dealer is úw partner en specialist in de landbouwmechanisatie

knappe koppen

Alle mensen die bij ons werken, zijn de besten in wat ze doen en houden van hun werk. Deze knappe koppen zetten zich vol in voor onze klanten en krijgen bij ons de kans om verder te groeien. We zorgen ervoor dat iedereen met plezier naar het werk komt, leiden ze (verder) op en regelen voldoende training om lekker mee te draaien en te leren. En iedere knappe kop is natuurlijk altijd op de hoogte van de laatste (technische) ontwikkelingen in de agrarische markt. Daar profiteert u dan weer van!

Mechan

Mechan Achterveld 22 v2

DJI 0403

Lokale kracht

Mechan is, op haar beurt, weer onderdeel van Zweegers Equipment, een organisatie die wereldwijd de ontwikkeling stimuleert van innovatieve en duurzame oplossingen voor landbouwmechanisatie. Dat klinkt ver weg, maar Zweegers werkt hiervoor juist met gezonde (familie)bedrijven, die stevig verankerd zijn in de lokale markt. Want deze bedrijven - dus ook wij en Mechan - weten als geen ander dat nabijheid, vertrouwen en loyaliteit de basis zijn voor een lange, gezonde samenwerking.

Mechan

Kom bij ons langs

U bent van harte welkom

Adres & openingstijden

Onze medewerkers

De drijvende kracht

RON0841 v2

Danny Tolboom

Remco v2

Remco Van logtestijn

RON0856

Johan Evers

teunis verhoef v3

Teunis Verhoef

RON0823

Niels van den Hengel

RON0813

Robert van den Hengel

RON0873

Jonathan van Putten