Neem direct contact met ons op 0342459420

Massey Ferguson

Massey Ferguson heeft een jarenlange historie van innovatie en ervaring. Met de introductie van de MF 8S en de MF 5S beginnen we een nieuw MF tijdperk waarin de gebruikservaringen van de boeren en loonwerker centraal staat. Stillere cabines, geavanceerde transmissies, laag brandstofverbruik, comfort en gebruiksgemak staan hoog in het vaandel.

Naast een breed assortiment tractoren biedt MF ook een reeks full line machines aan. Denk aan machines voor hooibouw, maaidorsers, balenpersen en verreikers. En wat te denken van de indrukwekkende MF IDEAL combine.

Johan Evers

Contactpersoon

Johan Evers
0342 459 541
j.evers@mechangroep.nl
Verkoop

Tractoren

Het meest complete tractorprogramma voor alle bedrijven
Efficiënte, betrouwbare motoren die gebruik maken van de nieuwste technieken, werken samen met intelligente maar gebruiksvriendelijke transmissies om geheel te voldoen aan de wensen van de landbouwer, zodat hij een breed bereik van werktuigen optimaal kan inzetten en gelijktijdig de bedrijfskosten laag kan houden.

Bekijk tractoren

Hooibouw

De full-line partner
Met een indrukwekkende reeks MF hooibouwmachines is Massey Ferguson dé Full Line partner. Maak kennis met onze maaiers, schudders en harken. Gebruiksvriendelijke, duurzaam en een hoog rendement.

Bekijk hooibouw

Precisielandbouw

Maak kennis met MF Connect
MF Connect is de centrale telemetrieoplossing waarmee gebruikers hun hele MF machinepark kunnen beheren. Met MF Connect worden machinegegevens verzameld en geëvalueerd zodat u de staat en het gebruik van uw machines kan monitoren, analyseren en optimaliseren

Lees meer