Neem direct contact met ons op 0342 - 459 436

Wij worden graag de motor achter jouw succes

11 mei

Servicemonteur Fendt

Wij zoeken een Servicemonteur Landbouw (m/v)

Wat doen we?

Mechan Groep is de leukste en meest professionele agrarische werkgever van Nederland. Naast importeur van de gerenommeerde tractor merken Fendt, Massey-Ferguson en Valtra zijn we ook importeur van meerdere agrarische machine merken zoals Fella, Bogballe en Holder. Ook Mechan Dealer valt onder Mechan Groep. Ons motto ‘Equip to Grow’ verwijst niet alleen naar groei van het gewas, maar juist ook die van kennis, groei van het bedrijf, de dealers en de medewerkers. 

Wie zijn we?

Werken bij Mechan Groep draait in de eerste plaats om werken met mensen. En bij Mechan Groep vind je mensen die het beste presteren in een uitdagende werkomgeving, waar plezier en collegialiteit hand in hand gaan. De platte structuur en open communicatie garanderen dat elke medewerker kansen krijgt. Niet alleen om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen, maar ook om te groeien. Het sleutelwoord daarbij is pro-activiteit; jij mag en moet met initiatieven komen! In ruil voor je inzet mag je rekenen op een marktconform salaris met goede secundaire arbeids-voorwaarden.

Wat ga jij doen?

Je wordt onderdeel van een enthousiast en professioneel team technische experts. Samen met je collega’s werk je aan de nieuwste en technologisch meest geavanceerde machines. Dit betreft zowel reparaties, onderhoud, inspecties als aflevering klaar maken. Je ondersteunt en adviseert ook bij complexe reparaties waar de dealers niet alleen uitkomen, in onze werkplaats of op locatie.

Wie ben jij?

  • - Een pro-actieve, no-nonsense aanpakker die ervaring heeft binnen onze branche;
  • - Die snel diagnoses kan stellen en besluiten durft te nemen;
  • - Je hebt een relevante opleiding of ervaring op MBO niveau
  • - Bij voorkeur woonachtig is in de regio Achterveld/Leusden/Amersfoort.

Meer weten?

We komen graag in contact met je. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Neem contact op met Patricia Poelder: 

  • E-mail: p.poelder@mechangroep.nl
  • Telefoon: +31 6 131 202 44 

Wil je meer over Mechan Groep weten, kijk dan op www.mechangroep.nl

Solliciteer direct!