Neem direct contact met ons op 0342459436

(Vacature)

Verkoper Fendt tractoren en machines

Solliciteren

Vacatureomschrijving

Heb jij een passie voor moderne landbouw tractoren en machines en wil je werken voor een mooi bedrijf met een lange historie in de landbouw? Dan komen we graag met jou in contact. Ter versterking van ons team zoeken wij in ons huisrayon een:

Verkoper tractoren en machines van Fendt voor Mechan Dealer (m/v)

Zo ziet de functie eruit:
Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe en gebruikte tractoren en machines van Fendt via Mechan dealer. Door je ruime verkoopervaring, bij voorkeur in de landbouwsector, weet je hoe de sector in elkaar steekt. Je adviseert, onderhoudt en begeleidt niet alleen je klanten maar je bereidt het bestand ook uit. Door je commerciële gedrevenheid en je resultaatgericht handelen help je mee om het marktaandeel van Fendt te verhogen. Je handelt de verkooporders af en begeleidt tot aan de uiteindelijke aflevering bij de klant.Maar je doet het niet alleen. Jouw nieuwe collega’s hebben namelijk verstand van zaken. Zo word je ondersteund door collega’s van de serviceafdeling, van de werkplaats, de verkoop binnendienst en een DAM van de importeur.

Wie zijn wij?
Mechan Groep opereert op de Nederlandse markt als onder andere importeur van gerenommeerde wereldmerken van het Amerikaanse AGCO (Fendt, Massey Ferguson, Valtra en Fella). Voor elk van de merken is er een eigen, exclusief dealernetwerk. Mechan Groep is een slanke, daadkrachtige organisatie, gebaseerd op maximale synergie in ondersteunende diensten aan de verschillende merken en dealers. Mechan Groep is onderdeel van Mechan Holding, die ook in België via Matermaco een belangrijke speler is in onder ander de agrarische sector. Onder de naam Mechan Dealer verkopen we ook actief onze producten en services aan eindklanten waarvan het bedrijf is gevestigd in ons Rayon. 

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een bedrijf waar sfeer centraal staat. Ons motto is dan ook niet voor niets, als je het naar je zin hebt presteer je beter! We bieden je een uitdagende werkomgeving waar plezier en collegialiteit hand in hand gaan. De platte structuur en open communicatie garanderen dat elke medewerker kansen krijgt. Niet alleen om initiatief en verantwoordelijkheid te neme, maar ook om te groeien. Je krijgt goede ondersteuning, interessante cursussen en stevige opleidingen. In ruil voor je inzet mag je rekenen op een marktconform salaris met goede secundiare arbeidsvoorwaarden. 

Wat neem je mee?
• Ruime verkoopervaring, bij voorkeur in de landbouw
• Een commerciële of technische opleiding op MBO+ niveau;
• Goede contactuele eigenschappen
• Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal;
• Bij voorkeur woonachtig in omgeving Amersfoort/Zeewolde

Waarvoor ben je verantwoordelijk?
• Verkoop en margedoelstellingen voor Fendt in jouw rayon
• Relatiebeheer met alle (potentiële) klanten in jouw rayon
• Heldere rapportages aan je leidinggevende bij Mechan dealer en je DAM Fendt, zowel mondeling als digitaal
• Prettige samenwerking met het hele team binnen Mechan Groep
• Ondersteuning bij beurzen en marketingevents
• Het bij klanten onder de aandacht brengen van andere dienstverlening van Mechan Groep, zoals verhuur, financiële lease, operationele lease, verzekering etc. 

Kom jij ons team versterken?
Dan horen we graag van je. Neem voor informatie contact op met Johan Evers.

Solliciteren


Johan Evers

Contactpersoon

Johan Evers
0342 459 541
j.evers@mechangroep.nl
Verkoop